TEŽAK EMOTIVAN RASTANAK Srbin iz Dinama otišao u suzama
EPA

Srpski fudbaler Komnen Andrić napustio je ovog leta zagrebački Dinamo i prešao u Klermon. Iako nije bio standardan na "Maksimiru", uživao je u Hrvatskoj i do poslednjeg trenutka se nadao da će se dogoditi preokret u pregovorima i da će moći da ostane u redovima "modrih".

TEŽAK EMOTIVAN RASTANAK Srbin iz Dinama otišao u suzama

EPA

 

Na kraju je Dinamo za njega dobio oko milion evra, a Komnen Andrić se emotivno oprostio od saigrača, kao i od grada u kome je nastupao od 2019. godine, s tim da je još dve sezone bio u Zaprešiću, praktično predgrađu Zagreba.

- Ne znaš kome je bilo teže na oproštaju. Skupilo se desetak igrača, sedeli smo malo i evocirali uspomene. Meni knedla u grlu, njima nije lako. To su ti trenuci koje pamtiš ceo život. I dokaz da ostavljaš nešto iza sebe. I tako mi sedimo, pričamo i oni mi kažu: "'Ajde Baka da se ti lepo zahvališ Francuzima i ostaneš s nama. Mi ćemo se skupiti i platiti ugovor". I sada ti reci meni kako da ostanem imun na to? - ispričao je emotivni Andrić u intervjuu za "Germanijak" i objasnio da je nadimak "Baka" nastao od uzrečice brate koja se pretvorila u baka.

Andrić je objasnio da je znao da će morati da ode jer je došao Josip Drmić, dok ostatak konkurencije u napadu ima višegodišnje ugovore, tako da je Srbin bio najbliži odlasku.

- Ma, razočaran sam što sam otišao. To je jedino. Jer sam se do poslednjeg trenutka nadao da će se nešto prominiti, da ću dobiti novi ugovor i ostati tu do kraja karijere. Ja sam takav. Emotivan. Kad se vežem negde, onda plačem. Dižem se u avionu prema Francuskoj, gledam Sljeme, tražim stadion i kada sam ga video - krene nostalgija. Razmišljam, džabe pare, džabe sve. Majstore, aj ti okreni avion i spusti me u Zagreb, vrati me kod mojih. No, svestan sam što je život profesionalca - rekao je Komnen Andrić koji je za šampiona Hrvatske postigao ukupno 16 golova.

Andrić je u karijeri igrao još za OFK Beograd, Radnički Kragujevac, Belenenseš, Žalgiris i Inter Zaprešić, a pred odlazak u Ligu 1 poručuje da će se jednog dana vratiti u Dinamo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading