Mogu li Vikingur i Hibernijans da obore najveće kvote na svetu?
EPA-EFE/Andreas Hillergren

Zatišje pred buru. Najzad je, posle dana sa "tankom" ponudom, došlo vreme za bogatiji meni. Kreću kvalifikacije za Ligu šampiona, a bukmejkeri Mozzarta su za utorak spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Malme je veliki favorit protiv Vikingura, inače pobednika pretkvalifikacija za najjače kontinentalno takmičenje, a ujedno promo kvota je i na Šamrok koji se u prvom meču sastaje sa malteškim Hibernijansom.

MALME - VIKINGUR (UTORAK, 19.00), KEC 1,27

Malme se u prvenstvu Švedske, posle 13 kola, smestio na petu poziciju na tabeli. Nije pokazao baš uspešno u poslednjem kolu šampionata, pošto je poražen na strani kod Sundsvala. U pet prethodnih susreta Plavi su doživeli tri poraza. Aktuelni prvak ne deluje prilično neoprezno u odbrani i nije naročito produktivan u napadu. Ipak, klub ima veoma bogato evropsko iskustvo, dovoljno da bude veliki favorit protiv Vikingura. Tim iz Rejkjavika u nacionalnom šampionatu posle 11 kola zauzima drugu poziciju, ali prilično zaostaje za vodećim Brejdablikom. Vikingur je zabeležio osam pobeda u nizu na svim frontovima. Vredi napomenuti da je u pretkolu Lige šampiona islandski tim pobedio Levadiju sa (6:1) i Inter klub Eskaldes (1:0).

ŠAMROK - HIBERNIJANS (UTORAK, 20.30), KEC 1,35

Šamrok je ponovo na liderskoj poziciji u šampionatu Republike Irske, a prednost u odnosu na drugoplasiranog je deset bodova, međutim, Roversi imaju dve utakmice više. U poslednje vreme Šamrok je nezaustavljiv sa deset pobeda i remije u 11 poslednjih kola. Pre četiri dana pobedio je Fin Harps minimalnim rezultatom i u odličnom raspoloženju dočekuje malteški Hibernijans u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Hibernijans je tokom proleća osvojio šampionsku titulu, dok je u Kupu Malte ekipa izgubila od Florijane (1:2) u polufinalu. Na trening kampu Hibernijans nije uspeo da savlada Gziru (2:2) u prijateljskoj utakmici.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading