VOLI KOVRDŽE Francuski fudbaler uhvaćen na jahti: DA L' JE SA ŽENOM ILI LJUBAVNICOM?
AP/Irsty Wigglesworth

 

Karim Benzema ima za sobom sezonu iz snova zbog koje će, nepodeljeno je mišljenje u fudbalskom svetu, dobiti Zlatnu loptu. A pred sobom Benzema ima ljubavnu aferu. Zapravo, već ju je započeo!

Golgeter Reala je, naime, konačno uhvaćen na jahti u društvu devojke, takoreći ljubavnice, jer je još u braku. Francuz je pre nekoliko dana objavio fotku iz unutrašnjosti plovila na kojoj se vidi nožni palac, ali je taj (njen) deo izbrisao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

Međutim, paparaci su ga snimili na palubi u društvu Džordan Ozune, za koju se smatra da mu je nova partnerka. U međuvremenu je oboje objavilo niz fotografija s letovanja, doduše ne zajedničkih, pa je postalo jasno da se nalaze na istom brodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

Džordan je američka manekenka, rođena 1990. godine. Neko vreme je radila i kao konobarica u poznatom noćnom klubu u Las Vegasu.

VOLI KOVRDŽE Francuski fudbaler uhvaćen na jahti: DA L' JE SA ŽENOM ILI LJUBAVNICOM?

Profimedia

 

Puklo posle finala Lige šampiona

Benzema ima dvoje dece - ćerku Meliju, koju mu je 2014. podarila Kloe de Lone, i sina Ibrahima, rođenog 2017. u braku s Korom Gotje (33). Ova francuska manekenka, modna blogerka i influenserka s Martinika upoznala je Benzemu 2015. u Dubaiju. Odmah su započeli vezu, koja je doskoro savršeno funkcionisala, a ona je čak bila i na finalu Lige šampiona u Parizu da ga bodri. Međutim, u međuvremenu je Karim našao novu ljubav. Čak se priča da je i Ozuna te pariske večeri gledala Real - Liverpul.

Pored zgodnog tela i tamne pute, krasi je kovrdžava kosa, upravo onakva kakvu ima Kora Gotje, Karimova supruga. Izgleda da „kraljević“ najviše voli kovrdže.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading