ZIDAN OTKRIO ČIME ĆE DA SE BAVI Francuz pričao i o ponudi Parižana
EPA/Kiko Huesca

Zinedin Zidan je već duže vreme van trenerskih stolica. Francuz se u poslednje vreme povezivao sa PSŽ - om, ali do dogovora nije došlo. Već duže vreme se priča da je njegova primarna meta reprezentacija Trikolora, što je i sam sada potvrdio.

- Biću selektor, nadam se, jednog dana. Ne zavisi od mene kad će se to desiti, međutim, sa Francuskom želim da prođem kompletan ciklus. Iskusio sam to kao igrač, to je najlepša stvar koja mi se desila u karijeri. Stvarno! Vrhunac fudbala. E, pošto sam to osetio kao fudbaler, zato sam zacrtao u glavi da budem selektor. Ako sam rekao da želim da vodim Francusku onda stojim iza svojih reči. Trenutno, selekcija je na mestu. Sa jasno postavljenim ciljevima. Ako se u nekom trenutku ukaže prilika onda će se ostvariti moja želja. Ponavljam, ne zavisi od mene. To je moja najveća ambicija. Voditi Francusku je najlepša stvar.

Što se PSŽ - a tiče, Zidan nije isključio mogućnost da jednog dana ipak sedne na klupu tima sa "Parka prinčeva".

- Nikad ne reci nikad. Pogotovo ako ste trener. Možda ću trenirati PSŽ jednog dana. Dok sam igrao fudbal, imao sam mnogo opcija, ali kao trener nije baš da postoji 50 ekipa koje mogu da vodim. Ima ih samo dve ili tri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading