KRAGUJEVČANI SE OSLANJAJU NA SVOJE KADROVE Dejan Joksimović trener Radničkog 1923
FK Radnički 1923

 

On je u pretprošloj sezoni uveo Radnički u Superligu, ali nije mogao da ostane na toj dužnosti jer nije imao odgovarajuću licencu za elitni rang našeg fudbalskog takmičenja. U međuvremenu je uklonio tu prepreku, pa je klub sa njim potpisao dvogodišnji ugovor.

Joksimović je, inače, dete Radničkog. Bio je kapiten svih selekcija ovog kluba, a u njemui je i završio igračku karijeru.

Zapažene rezultate ostvario je i kao trener omladinaca Radničkog. Najpre je tu selekciju vratio u nahviši rang takmičenja za taj uzrast, a u nedavno završenoj sezoni omladinci su pod njegovim vođstvom osvojili šesto mesto, što u Radničkom ocenjuju kao veliki uspeh.

Da su Kragujevčani rešili da se oslone na svoje snage govori i podatak da su svi novi članovi stručnog štaba iz grada na Lepenici. Joksimoviću će pomagati Darko Milisavljević, nekadašnji igrač i trener Radničkog, kondicioni trener Aleksandar Đurić, trener golmana Dušan Janković i analitičar Andreja Varićak.

Novi-stari trener Radničkog obaviće sutra, na stadionu “Čika Dača” prvu prozivku igrača i otpočeće pripreme za predstojeću sezonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading