DANCI ŠOKIRANI Hrvati ih dobili pa dobro znali da proslave pobedu u noćnom izlasku
Tanjug/Ap

Fudbalska reprezentacija Hrvatske uspela je konačno iz trećeg pokušaja da stigne do prve pobede u novoj sezoni Lige nacija.

Hrvati su savladali Dansku 1:0 i to na gostovanju u Kopenhagenu, a umeli su taj trijumf i da obeleže. Danski mediji pišu da je Luka Modrić nakon meča poveo saigrače iz reprezentacije da sve lepo proslave - u noćnom klubu! 

Mediji u Danskoj ostali su u šoku nakon meča dva tima. Mario Pašalić je bio čovek odluke i igrač koji je doneo pobedu timu Zlatka Dalića. Ali kako piše tamošnji "Ekstra Bladet", igrači Hrvatske su pobedu umeli da proslave.

(UŽIVO) TRANSFERI 12. JUN Srbin odbio Nemce, Matić stiže u "Večni grad"

-Nakon što je igrač Real Madrida obrisao pod s reprezentativcima Danske, otišao je na ulice Kopenhagena. Izvori kažu da je Modrić s nekoliko saigrača posetio ekskluzivni noćni klub - počeo je ovaj list.

-Tamo su proslavili pobedu nad Danskom nakon što su odigrali odlično drugo poluvreme u koejm je Modrić ušao kao zamena i promenio ritam utakmice. Naravno, njihov dolazak nije prošao neopaženo. Brojni gosti su primetili najboljeg igrača sveta iz 2018. godine, kao i ostale koji su došli s njim.

Danski medij je imao zanimljivu opasku šta se dešavalo narednog dana.

-Dan kasnije, Modrić, zvezda Čelsija Mateo Kovačić i još nekoliko reprezentativaca otišli su na fitnes trening, kako bi se možda izlečili od mamurluka", navodi "Ekstra Bladet", koji je u nastavku teksta istakao da je Hrvatska imala luksuz da u igru uvede igrača koji je nedavno sa punih 36 godina osvojio Ligu šampiona kao jedan od ključnih igrača Real Madrida. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading