U KATARU PRETE SMRTNOM KAZNOM SVIMA KOJI DOĐU NA SP Nema izuzetaka, ovo se neće tolerisati na Mundijalu
Tanjug/Ap

Svetsko prvenstvo u Kataru biće održano od 21. novembra do 18. decembra, na kome će učestvovati i reprezentacija Srbije. 

Dok se reprezentacije kroz Ligu nacija uigravaju za Mundijal, u Engleskoj apeluju na navijače da se suzdrže od upotrebe psihoaktivnih supstanci.

Šef engleske policije Mark Roberts je u jednom intervjuu za engleske medije objasnio da su narkotici poput kokaina sve češći na evropskim stadionima, ali da navijači ne bi smeli da nose takve supstance u Katar.

BRAZIL MINIMALCEM SRUŠIO JAPAN Nejmar se po broju golova izjednačio sa Ronaldom

Restriktivni zakoni te zalivske monarhije su nemilosrdni, a kako on navodi, uhvaćene u Kataru niko neće moći da spasi od surovih kazni.

- Vlasti u Kataru neće imati nikakve izuzetke za domaće niti strane državljane. Strane ambasade nemaju moć kad se radi o kaznenim delima, pogotovo o kršenju zakona o drogama. Oni koji pokušavaju da unesu u zemlju bilo kakve narkotike, pogotovo teške poput kokaina rizikuju zatvorsku, smrtnu i novčanu kaznu - objasnio je Roberts.

OTKAZAN MEČ ZBOG BOJKOTA Borjan i saigrači neće da igraju za Kanadu, traže da im se isplate premije

Dodao je da ni sami igrači i stručni štabovi neće biti pošteđeni, te da sve čeka teška kazna ako se zakoni ne budu poštovali.

Svetsko prvenstvo u Kataru održaće se prvi put tokom jeseni, a reprezentacija Srbije takmičiće se u Grupi G, uz Brazil, Švajcarsku i Kamerun.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading