RASTANAK POSLE SJAJNE SEZONE Na Voždovcu zatečeni, ostali bez trenera
FK Voždovac

 

Ugovor je raskinut na inicijativu 46-godišnjeg trenera dan pre zvanične prozivke i okupljanja "zmajeva" za narednu sezonu. Voždovac je prošle sezone osvojio peto mesto u Superligi Srbije.


- Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika Surdulice. Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim.

Kao i uvek, u životu, svi mi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu. Ukoliko je Linta odabrao takav put, još jednom želimo sve najbolje. Nećemo dozvoliti da sve to poremeti naše planove, ekipa se okuplja danas kao što je bilo i dogovoreno, a treninge će privremeno voditi treneri iz omladinske škole. U narednim danima pronaći ćemo, siguran sam, dobro rešenje i novu sezonu dočekati spremno uz novog šefa struke - poručio je generalni direktor Voždovca Miloš Mirković.

Uz Aleksandra Lintu, klub su napustili i njegovi asistenti Nemanja Kaćanski i Branislav Bajić, kao i kondicioni trener Duško Korać. Trener golmana Predrag Miljković je ostaon veran Voždovcu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading