DIV JE PONOVO USTAO Milan je novi šampion Italije!
Tanjug/Ap

Fudbaleri Milana su novi šampioni Italije! Ibrahimović i drugovi su pregazili Sasuolo (3:0) i tako overili prvo mesto. Milan je postao šampion prvi od 2011. godine.

Pre početka sezone "Rosonerima" nisu davane velike šanse da stignu do "Skudeta", govorilo se da Stefano Pioli nije pobednički trener, da Milan u svom igračkom kadru, osim Ibrahimovića, nema igrače sa šampionskim genom. Stigao je potpuni demant!

Incijativa se Milanu isplatila u 17. minutu, pogrešili su igrači Sasuola na svojoj polovini, loptu je presekao Leao, sjajno prošao po levoj strani i uposlio Žirua, a iskusni francuski napadač rutisnki poslao loptu u mrežu.

Postignut pogodak ništa nije promenio u igri Milana, nastavili su "rosoneri" sa napadima. Imao je dve dobre prilike Tonali u 22. i 23. minutu, ali je rezultat ostao nepromenjen, ne zadugo.

Igrao se 32. minut kada je Rafael Leao ponovo iskoristio katastrofalnu reakciju odbrane domaćina, pronašao Žirua, a ovaj baš kao i u 17. minutu postigao pogodak i tako duplirao prednostsvog tima.

Samo tri minuta kasnije, sve je bilo rešeno. Loša defanzivna linije Sasuola poklonila je još jednu loptu gostima, Leao je upisao svoju treću asistenciju, a ovoga puta gol je postigao Frank Kesi.

Igrao je i Zlatan Ibrahimović, a navijači Milna dugo će pamtiti ovo veče.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading