ŠTETA ŠTO ZAJEDNO NISMO OSVOJILI KUP ŠAMPIONA Dejo Savićević stigao u Beograd zbog Piksija
Alo!/Marko Metlaš

 

Savićević je ove srede bio specijalni gost na promociji knjige "Piksi- sve za 10" i istakao da mu je zadovoljstvo što su prijatelji za ceo život, a koliko je prijateljstvo jako najbolje se videlo da ga je kada je stigao Piksi dočekao rečima: "Evo mog brata Dejana".


- On je počeo ranije da igra za reprezentaciju, a prijateljstvo je počelo od mog dolaska u Zvezdu. Zajedno smo osvojili duplu krunu, ali on je brzo otišao u inostranstvo i nije imao sreću da ostane i osvojimo titulu šampiona Evrope, a imao je nesreću da sretne nas u tom finalu protiv Marselja - istakao je Savićević.

Karijere su nam se isprepretale, zajedno smo se družili u reprezentaciji, a družimo se i danas, često se čujemo, naveo je popularni Genije.

Alo!/Marko Metlaš

 


Na podsećanje na čuvene Piksijeve golove protiv Francuske i Milana, na njegove asistencije, rekao je:

- Vidim, naoružali ste se informacijama. Tada proriv Francuske odigrao sam pola sata kao vojnik, kao i pritiv Milana, ali i bez mojih asistencija dao je dosta golova, počev od Španaca, pa Danskoj itd.

Savićević je na današnji dan 1994. postigao čuveni gol za Milan u finalu Lige šampiona, a ističe da se nada kako će slavni klub za vikend posle 11 godina konačno osvojiti skudeto i krenuti da se vraća na stare staze slave.

Savićević je na kraju rekao da se odmah vraća u Podgoricu, jer je sutra, na neki način, istorijski dan za crnogorski fudbal jer stiže trofej FIFA šampiona sveta.

- Prvi put "Boginja" stiže u Crnu Goru i drago mi je što će naša deca imati priliku da vide i slikaju se sa najprestižnijim trofejom u svetu fudbala - zaključio je Savićević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading