DEJO SAVIĆEVIĆ DIGAO REGION NA NOGE Urnebesan komentar fudbalske legende pred utakmicu Srbije i Crne Gore
Foto: Printscreen

Pored "orlova" i "sokolova" u grupi se nalaze još Mađarska, Bugarska i Litvanija, a prvi čovek Fudbalskog saveza Crne Gore i legenda Crvene zvezde i Milana, Dejan Savićević, imao je zanimljivu najavu ovog meča! 

Fudbaleri Srbije i Crne Gore snage će odmeriti 27. marta naredne godine u Podgorici, dok je revanš 17. oktobra u našoj zemlji, a legendarni Dejo je dao hit izjavu pred predstojeći izazov! 

- Igraćemo u martu međusobno u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Igrali smo već jednom protiv Srbije. Samo da to bude s’ anđelima i da prođe u redu. Srbija je favorit u toj grupi. Ali bio je i Brazil favorit na Mundijalu, pa nije osvojio. Fudbal je zato interesantan - istakao je popularni Genije i u svom stilu je zapalio region. 

VELIKI UDARAC ZA FRANCUZE Muke za Dešana i "trikolore" pred polufinale sa Marokancima

Komentarisao je Savićević i dešavanja na Svetskom prvenstvu, te se posvetio i učinku "orlova". 

- Ko je mogao da predvidi da će Maroko igrati polufinale? Iskreno, ja sam se i zbog naših utakmica želeo da Srbija napravi što bolje rezultate u Kataru jer bi onda bili opušteniji u martu i mogli bismo da ih iznenadimo. Da su ovde napravili uspeh, onda bi u Srbiji bile lovorike i možda bi se uspavali… A sad će opet od prve utakmice da uđu 100 odsto i da se vade zbog Mundijala. Ovo za nas i nije dobro - smatra Dejan Savićević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djokica

14.12.2022 18:12

Bio si i ostao svetska legenda za primer mnogima.