STIGLA POTVRDA TUHELA Real Madrid dobija brutalnog štopera, Nemac na leto i zvanično ide iz Čelsija
EPA-EFE/Neil Hall

 

Ridigeru je ponudjen novi ugovor uz nedeljnu platu od više od 200.000 funti, što bi ga učinilo naplaćenijim odbramenim igračem u istoriji kluba, ali dogovor nije postignut pošto je jedan od problema bio i naknada za agenta, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

- Obavestio me je pre nekoliko dana, u privatnom razgovoru - rekao je Tuhel za Skaj.

Nemački trener se nadao da će zadržati 29-godišnjeg igrača, za koga se spekuliše da će preći u Real Madrid. Čelsi je u teškoj situaciji pošto je njegov vlasnik Roman Abramovič pod sankcijama, zamrznuta mu je imovina u Velikoj Britaniji i mora da proda klub zbog navodnih veza sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

STIGLA POTVRDA TUHELA Real Madrid dobija brutalnog štopera, Nemac na leto i zvanično ide iz Čelsija

EPA-EFE/Alexander Hassenstein

 

- Sve smo dali, došli smo u situaciju da ne možemo više da se borimo zbog sankcija i sada će Toni otići. Naše ruke su vezane. Ne znam kakav bi ishod bio da nema tih sankcija. To je njegova odluka. Nije dobra za nas, ali to ne shvatamo lično. On je za nas ključan igrač i to će ostati - naveo je Tuhel.

- Mnogo će nam nedostajati. On ohrabruje ljude, njega se ljudi i pomalo plaše. Igra 55 utakmica u sezoni po 90 minuta na izvanrednom nivou. Bio je vrhunski defanzivac, a za ovih godinu i po dana saradnje, mogu samo da ga poštujem - dodao je nemački trener.

Takođe, na kraju sezone ističe ugovor i beku Andreasu Kristensenu i napustiće Stamford Bridž kao slobodan igrač.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading