FJORENTINA SPREMNA ZA PRODAJU MILENKOVIĆA Evo kolika je cena fudbalera Partizanove škole za koga se velikani interesuju
EPA/ Claudio Giovannini

Fjorentina je spremna da proda Nikolu Milenkovića ovog leta. A, cena nije mala, navodno se radi o sumi od 20.000.000 evra. 

Srpski fudbaler inače ima ugovor sa "violom" do juna 2023. godine. 

Obeštećenje je visoko, ali ne bi trebalo da predstavlja neki ozbiljan problem za Juventus i Vest Hem, klubove koji intenzivno u poslednjih godinu dana prate Milenkovića. Tu je i Milan takođe, koji prati rad Milenkovića. 

Vest o prodaji Nikole Milenkovića (24) donosi list "Korijere delo sport", a Fjorentina će dobijeni novac investirati u pojačanja za sledeću sezonu. Navodno, Nikola Milenković bi bio idealna zamena za Đorđa Kjelinija u Juventusu. 

ČEKA SE ODLUKA SALAHA Liverpul ne želi da rizikuje, pregovara sa napadačem Salcburga

Nikola Milenković je izdanak Partizanove omladinske škole. Njega je u prvi tim ubacio trener Ivan Tomić 2016. godine, a debitovao je 10. aprila u pobedi od 4:0 nad Mladosti iz Lučana. 

 U Fjorentinu je došao u leto 2017. godine za 5.100.000 evra. Za najbolju srpsku reprezentaciju debitovao je 4. juna 2018. godine kod selektora Mladena Krstajića u pripremnom meču za Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Čilea (0:1) u Gracu. Bio je učesnik Svetskog prvenstva 2018. u Rusiji. Odigrao je 18 mečeva za nacionalni tim. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading