MODRIĆ SVESTAN TEŽINE MEČA "Ovaj poraz je sladak, navijači bili od velike pomoći"
Tanjug/Ap

Real je uspeo da eliminiše aktuelnog šampiona Evrope posle velikog povratka.

Madriđani su ubedljivo dobili prvi meč u Londonu sa 3:1, ali su Englezi uzvratili istom merom u revanšu i izborili produžetke nakon kojih je Real ipak prošao u polufinale.

Čak je u jednom trenutku izgledalo da će Čelsi napraviti nezapamćen preokret pošto je poveo na stadionu „Santijago Bernabeu“ sa 0:3. Imao je veliku šansu i za 0:4. Međutim, meč je na kraju završen rezultatom 2:3.

POTEZ O KOJEM BRUJI EVROPA "Mađioničar" Modrić spašava Real, asistencija za TV špice (VIDEO)

-Neverovatno je opisati ovu utakmicu. Bili smo mrtvi do našeg prvog gola. Čelsi je poveo sa 3:0 možda i uz malo sreće. Ne mogu da kažem da smo igrali loše, ali oni su dobro koristili svoje šanse i postigli golove. Nismo se predavali, verovali smo, borili se i na kraju pokazali ogroman karakter - rekao je Luka Modrić nakon spektakularnog meča.

Hrvatski as hvali publiku i ističe iskustvo svog tima.

-Ovaj stadion i navijači su bili od velike pomoći kada smo gubili sa 3:0. Nastavili su da nas podržavaju i to nam je dalo podsticaj da nastavimo da verujemo. Trener je napravio odlične izmene. U ovom takmičenju iskustvo igra važnu ulogu i mislim da nam je to večeras pomoglo. Za mene je Čelsi najteži tim protiv koga smo igrali. Igraju čvrsto, fizički su jaki. Znali smo da će biti teško. Ali pokazali smo želju, veliki karakter, zajedništvo i uspeli da se plasiramo u polufinale. Ovaj poraz je veoma sladak.

Real će u polufinalu igrati protiv gradskog rivala Atletka ili Mančester Sitija. U prvoj utakmici ova dva tima u Engleskoj bilo je 1:0 za Gvardioline Građane. Revanš je u sredu u Madridu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading