PUNO SREĆE MOM PRIJATELJU PIKSIJU! Legendarni Hrvat očekuje Srbiju u finalu Svetskog prvenstva!
Alo!/Marko Metlaš

 

Fudbaleri Hrvatske igraće u Grupi F na Svetskom prvenstvu u Kataru sa selekcijama Belgije, Maroka i Kanade.

Kao i Srbija, "vatreni" su smešteni u jednu od najjačih grupa, a čuveni Marko Mlinarić govorio je za "Sport klub" o utiscima nakon žreba.

- Hrvatska je dobro prošla u žrebu. Barem na papiru izgleda dobro. A taj papir ne samo da obvezuje, već i opterećuje. No, sa prelaskom na viši nivo ne bi trebalo biti problema. Ovo je poslednje takmičenje velikih zvezda hrvatskog fudbala na čelu sa Lukom Modrićem i siguran sam da će se on pobrinuti da ispraćaj bude za mnoštvo komplimenata - rekao je Mlinarić.

PUNO SREĆE MOM PRIJATELJU PIKSIJU! Legendarni Hrvat očekuje Srbiju u finalu Svetskog prvenstva!

Alo!/Marko Metlaš

 

Što se njega tiče, Hrvati više ništa ne moraju da postignu. Mlinarić je zadovoljan drugim i trećim mestom na svetu.

Ipak, on je ovog puta poželeo sreću Srbiji i njegovom prijatelju Draganu Stojkoviću Piksiju, te poželeo da vidi "orlove" u finalu.

- Izazov do izazova, komplikovan posao za sve učesnike, a želim puno sreće mom prijatelju Piksiju! Prognoziram prolazak Srbije sa Brazilom. Impresionira samopouzdanje srpskog selektora i igrača, pogotovo ofanzivaca, za njima će krenuti obrana, koja, za sada, zaostaje za napadom. Srbija bi mogla postići veliki rezultat, kao Hrvatska u Rusiji. Ne laskam, govorim na temelju onoga što vidim.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading