"ZVEZDA BI SADA PROŠLA RENDŽERS"! Legenda crveno - belih ne može da prežali ispadanje!
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Dejan Savićević važi za jednu od najvećih legendi Crvene zvezde. Popularni "Genije" nije krio žal za dvomečom protiv Rendžersa gostujući za "EltaTV". On je istakao da je prvi meč rešio sve.

- Imali su lošu noć u Glazgovu, ne znam kako se ona utakmica završila 3:0, ali se tako završila. Moje mišljenje je da sada igraju dve utakmice da bi ih Zvezda 100 odsto prošla. Dogodi se ta jedna utakmica, baksuzna, prokleta, ali to je fudbal. 

On je iskoristio priliku i da se podseti svog, sada već čuvenog, crvenog kartona protiv ekipe Kolo - Kolo u dresu Zvezde.

- Njima je trener bio (Mirko) Jozić i znao je da sam ja malo, takav-kakav sam i da sam bio povređen. Pre toga sam imao povredu zadnje lože koju sam zadobio u poslednjih pet minuta protiv Mančester junajteda u finalu Superkupa. To mi je bio prvi nastup za Crvenu zvezdu posle povrede. Nisam pre toga zaigrao ni minuta i bio sam nervozan. Na moju nesreću, kad sam krenuo rukom ka tom igraču on je pao, a ja ga nisam dotakao. Reagovao je kao da sam mu odgurnuo facu, u tom momentu se sudija okrenuo, video moju ruku i njegovu glavu u padu. Sad mi je žao što ga nisam šutnuo nogom, barem dobro. Dobio sam crveni ni za šta - rekao je Savićević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading