E, TO JE LJUBAV PREMA KLUBU Kolima iz Škotske krenuli za Beograd, zagubili se i završili na Kosovu, prelazili i granicu sa Bosnom!
Foto: Alo!

Najverniji navijači su za voljeni klub spremni na sve, pa i da pređu po nekoliko hiljada kilometara.

To je dokazao par iz Škotske koji je automobilom prevalio 5.600 kilometara kako bi iz svoje domovine došli u Beograd i gledali revanš meč između Crvene zvezde i Rendžersa.

Međutim, put im nimalo nije bio jednostavan, s obzirom da su se, pre nego što su došli u prestonicu naše zemlje dva puta izgubili, a iskustvo su podelili u jednoj radijskoj emisiji.

"MARAKANA" JE NAJNEPRIJATELJSKIJI STADION NA SVETU, TO NEMA NIGDE! Legenda Milana opisala Škotima šta ih čeka protiv Zvezde

Jedan od njih objašnjava da su krenuli iz grada Kilmarnoka, a onda su svoj put krojili kroz Belgiju, Holandiju, Nemačku, Austriju i Mađarsku, ali tek tada kreće prava avantura.

Oni nekako uspevaju da dođu sve do Kosova i Metohije, južne srpske pokrajine, da bi nakon toga ponovo pogrešili put i završili na granici sa Bosnom i Hercegovinom.

UŽIVAĆEMO U ATMOSFERI NA "MARAKANI" Trener Rendžersa svestan gde dolazi: Idemo sve iz početka!

To je izazvalo veliki smeh voditelja, a izvesni Džon i Džek su nakon toga konačno pogodili pravu rutu i pristigli u Beograd gde će od 18.45 časova gledati revanš susret Crvene zvezde i Rendžersa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading