UŽIVAĆEMO U ATMOSFERI NA "MARAKANI" Trener Rendžersa svestan gde dolazi: Idemo sve iz početka!
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Fudbaleri Rendžersa krenuće ove srede put Beograda gde će u četvrtak od 18.45 odigrati revanš meč osmine finala Lige Evrope protiv Crvene zvezde.

Trener "Džersa" Đovani van Bronhorst svestan je da posao nije završen, ali veruje u svoju ekipu da će ozbiljno shvatiti izazov koji je pred njima.

- Imamo veliki broj igrača koji nam omogućavaju da igramo protiv jakog protivnika. Očekujemo protivnika koji će da uradi sve da se oporavi posle prošle nedelje. Što se nas tiče, mi idemo sve iz početka. Izaći ćemo sa 11 najjačih igrača koji mogu trenutno da igraju. Kada imaš mnogo utakmica u Evropi moguće su suspenzije i mi imamo dosta igrača kojima preti suspenzija zbog kartona, ali to neće uticati na to kako biramo sastav - izjavio je Van Bronkhorst.

UŽIVAĆEMO U ATMOSFERI NA

EPA-EFE/ROBERT PERRY

 

Holanđanin zna kakva atmosfera očekuje njegovu ekipu u Beogradu, ali ističe da svi vole da igraju u takvom ambijentu.

- Znamo da idemo na mesto gde atmosfera nije prijateljska. To je nešto sa čime moramo da se nosimo i imamo iskustva za to. Moramo da budemo mentalno i taktički spremni, fokusirani smo na utakmicu i na 11 igrača. Uživamo da igramo u takvoj atmosferi - zaključio je Van Bronkhorst.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading