POBEGAO IZ TIMA NA PLJESKAVICU! Poznati trener se pred Rendžers prisetio Zvezdinog Poljaka, ne seća mu se imana, ali zna da je uprskao sve!
EPA

Sve se dogodilo avgusta 2007. godine. 

- Sve je bilo dobro izuzev konačnog rezultata. Vratio sam se u Zvezdu dve, tri nedelje pre gostovanja u Glazgovu, da bude crnje: primili smo gol u poslednjem minutu. Poljak je igrao beka, zaboravi sam ime... - kaže Kosanović za Žurnal.

U pitanju je Gžegož Bronovicki…

- Da... Ne znam odakle je i kako došao u Crvenu zvezdu?! Nego, ajd', kao bek je... Poljak. Nije bio zatvorio dubinu, Naćo Novo je utrčao pored njega i gol. Kod kuće smo krenuli sa dva špica, nismo imali izrazitog i probali sa Igorom Burzanovićem. Mali, tek je bio počeo da igra ozbiljan fudbal, idealnu priliku u početku meča. A onda smo gazili Rendžers 90 minuta! Badava, ha, ha... Lopta nikako nije htela u gol. Lepo je bilo da sad učestali, ha, ha... I Zvezda prođe dalje - prisetio se Kosanović.

PLIŠANE MEDE, "POLICAJAC" IVANIĆ I SUDBINA KOJA JE UMEŠALA SVOJE PRSTE! Vatrena navijačica Rendžersa za "Alo!" o svemu što bi trebalo da znate o Zvezdinom rivalu u osmini finala!

Bronovicki je u Zvezdi ostavio zaista loš utisak. Posle jedne utakmice pobega je na plejskavicu i pivo, a od kada je došao u Beograd borio se protiv depresije.

Kosanović mu se više ne seća ni imena...

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading