"ORLOVI" GLEDAJU KA KATARU IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA! Šta za Srbiju znači poraz Kolumbije?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Fudbaleri Perua pobedili su prošle noći u gostima selekciju Kolumbije sa 1:0, u južnoameričkim kvalifikacijama i tako napravili veliki korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru. Važnu pobedu Peruu doneo je Edison Flores pogotkom u 85. minutu.

ODREKAO SE SRBIJE, ODABRAO DRUGU REPREZENTACIJU, A SADA IDE KOD TADIĆA! "Srpski Maldini" napustio Milan i pronašao novi klub! (FOTO)

Peru je tako napravio ozbiljan korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo, dok su Kolumbijci učinili upravo suprotno i sada će morati da se nadaju pobedi nad Argentinom.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Fudbalska reprezentacija Srbije već je obezbedila svoju Kartu za Katar, pa sada posmatra dešavanja u kvalifikacijama iz samo jednog razloga - u kojem će se šeširu naći na žrebu.

 

 

Poraz Kolumbije i eventualni ne odlazak na Mundijal bio bi dobar po "orlove" jer bi se onda Srbija, kao i sve selekcije ispod Kolumbije podigle za po jedno mesto.

"Orlovi" nemaju mnogo šansi da budu u drugom šeširu, ali bi im loši rezultati Kolumbije garantovali mesto u trećem šeširu odakle sigurno ne bi mrdali. Ovakav raspet najviše bi išao na ruku Hrvatima koji su na granici između drugog i trećeg šešira.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading