SRBIJA U NOVOM RUHU IDE U KATAR! "Orlovi" dobijaju novi grb i dres za Svetsko prvenstvo!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalska reprezentacija Srbije naredne godine od novembra do decembra učestvovaće na Svetskom prvenstvu u Kataru. 

PRAVO NIOTKUDA! Pojavio se još jedan kandidat za predsedika FSS: Izlazim na izbore!

Mnogi zaljubljenici u drugu najvažniju stvar na svetu čekali su potvrdu o tome koji će proizvođač praviti dresove "orlovima", a sada je stigla potvrda od direktorke marketinga Vanja Kostić. "Puma" će opremati Srbiju i u narednom periodu, a sprema se i promena grba.

SRBIJA U NOVOM RUHU IDE U KATAR!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

-  Želimo da kreiramo brend naše reprezentacije. U tom procesu, razdvajanje institucionalnog grba od reprezentativnog je praksa koja se već sprovodi u većini evropskih saveza. Nacionalni savez, kao krovna institucija, treba da bude predstavljen kao moderna i autoritativna institucija. Sa druge strane, grb koji će ubuduće krasiti dres fudbalera treba da simbolizuje tradiciju, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost sa kojim će se navijači identifikovati - ističe direktorka marketinga za "Sportski magazin" i dodaje:

SRBIJA U NOVOM RUHU IDE U KATAR!

Foto: FSS

 

- Ove novine samo su deo kampanje koja bi trebalo da reafirmiše kult reprezentacije. Svi su videli fantastičnu želju i borbu kojom su fudbaleri i selektor Stojković prokrčili put do Katara. Taj uspeh je baza preko koje želimo još više da približimo navijače reprezentaciji, odnosno da na njima budu simboli koji će ljubitelji fudbala prepoznavati kao zaštitne znake fudbalske reprezentacije Srbije - kaže Kostićeva.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading