SVE ZA LJUBAV Mitar na poklon OD LEPE LARE za navijača Fulama
Printscreen

Sve za ljubav. Pa i Mitrogol! I to uramljen, da stisnutom pesnicom za vek vekova podseća na fantastičnu sezonu u Fulamu koji grabi natrag u Premijer ligu.

SVE ZA LJUBAV Mitar na poklon OD LEPE LARE za navijača Fulama

Profimedia

 

Odbio Premijer ligu

Kako navode na Ostrvu, za Mitrovića ove zime vlada veliko interesovanje. Navodno, čak četiri kluba iz Premijer lige - Norič, Vest Hem, Brentford, i Njukasl - želi ga u timu, ali ih je snažni Smederevac sve odbio. Do leta je u Fulamu, a možda i dalje - u najvišem rangu.

 

Džek Keli, novinar koji prati londonske „kolibare“, ujedno i zdušno navija za klub s „Krejven kotidža“, pohvalio se slikom (ne fotografijom!) srpskog fudbalera koji teroriše golmane u Čempionšipu.

 

 

„Moja devojka mi je naslikala Aleksandra Mitrovića za Božić, mislim da je fantastično!“, napisao je Keli na Tviteru hvaleći rad Lare Roman, koja je u komentaru otkrila da je za svoje delo utrošila „tri dana teškog rada“.

SVE ZA LJUBAV Mitar na poklon OD LEPE LARE za navijača Fulama

Alo!/Marko Metlaš

 

Reprezentativac „orlova“, i njihov rekorder u ubojitosti (44 gola), zaista igra sezonu karijere u dresu drevnog engleskog kluba, osnovanog 1879. godine. Istini za volju, preksinoć se nije upisao u strelce u trećoj zaredom ubedljivoj pobedi (6:2 protiv Birmingema, posle 6:2 Bristol siti i 7:0 Reding), ali ko bi mu zamerio. I dalje je golgeter lige s 27 golova, a to je već za gol više nego što je dao u prethodnoj najboljoj sezoni u dresu Fulama (2019/20). I sva je prilika da će dostići podvig Ajvana Tonija iz prošle sezone - 31 gol u Čempionšipu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading