TUŽAN KRAJ! Aguero i zvanično ide u penziju!
EPA

 

Kako je danas preneo Skaj, 33-godišnji Aguero će odluku objaviti u sredu na konferenciji za novinare u Barseloni, u društvu predsednika kluba Đoana Laporte.

"MILJENIK" ZVEZDAŠA POBESNEO, PA ZAPLAKAO ZBOG KIKSA! Baš mu je teško pao remi protiv Radnika, navijači i saigrači ga tešili! (VIDEO)

Aguero je nedavno imao zdravstvenih problema, a posle niza pregleda utvrđeno je da ima aritmiju.

On je zbog bolova u grudima i problema sa disanjem tokom utakmice sa Alavesom (1:1) u oktobru primljen u bolnicu.

TUŽAN KRAJ! Aguero i zvanično ide u penziju!

EPA

 

Argentinski fudbaler je ovog leta potpisao za Barselonu kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Mančester sitijem. Odigrao je pet utakmica za katalonski klub i postigao gol u porazu od Real Madrida (1:2). Debitovao je tek u oktobru pošto se oporavljao od povrede lista.

On je najbolji strelac Sitija sa 184 golova u 275 utakmica u Premijer ligi i četvrti je najbolji strelac u istoriji tog takmičenja.

Aguero je 2011. godine iz Atletiko Madrida prešao u Siti sa kojim je osvojio 15 trofeja i rekorder je kluba sa 260 golova koliko je postigao u 390 utakmica.

Za reprezentaciju Argentine Aguero je odigrao 101 utakmicu i postigao 41 gol. Igrao je na tri svetska prvenstva i osvojio Kup Amerike početkom godine.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading