KRAJ SVIM SPEKULACIJAMA! Oglasio se čovek od poverenja i sve rešio!
EPA

 

Sportski direktor fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Leonardo rekao je da trener Maurisio Poketino "nikada nije tražio da napusti klub" i dodao da nije kontaktirao Zinedina Zidana oko angažmana.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Zvezda ima mnogo razloga za slavlje, ali...

- Mislim da je važno da pojasnim situaciju s obzirom na količinu lažnih informacija koje kruže. Maurisio Poketino ima ugovor sa klubom do 2023. godine. Ne želimo da Poketino ode. On nikad nije tražio da ode i nijedan klub nas nije kontaktirao povodom njega - rekao je Leonardo agenciji Frans pres.

Mančester junajted je 20. novembra otpustio trenera Olea Gunara Solskjera i od tada se spekuliše da će ekipu preuzeti Poketino. Pojedini mediji preneli su da je Argentinac zainteresovan za posao na Old Trafordu.

KRAJ SVIM SPEKULACIJAMA! Oglasio se čovek od poverenja i sve rešio!

Tanjug/Ap

 

Takođe, spekulisalo se da bi Pari Sen Žermen kao zamenu za Poketina mogao da dovede Zinedina Zidana.

- Mi poštujemo Zinedina Zidana zbog onoga što je uradio kao igrač i kao trener, ali mogu jasno da kažem da nije bilo kontakta i da se nije održao sastanak - naveo je Leonardo.

Francuski Parizijen objavio je da su članovi uprave kluba na tajnom sastanku razgovarali sa Zidanom i da su pregovori počeli pre nekoliko nedelja.

- Smešno je pomisliti da se sastanak sa Zinedinom Zidanom mogao održati u velikom hotelu u Parizu, naočigled svih - dodao je Leonardo.

Britanski mediji su preneli da je Mančester junajted postigao dogovor sa nemačkim trenerom Ralfom Rangnikom, koji bi predvodio ekipu do kraja sezone.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading