PROROČANSTVO TARABIĆA! SRBIJU U KATAR ODVELA VIŠA SILA! Važna poruka za "orlove": Sarađujte sa Kremnima!
Foto: RINA/Marko Metlaš

 

Međutim, iz najmisterioznijeg srpskog sela stiže poruka da je možda i "viša sila" umešala prste i šta će se desiti u samom Kataru znaju čuveni proroci iz Кremana, Tarabići.

IGRAO U ZVEZDI, HTELA GA BARSELONA, BEŽAO OD RATA, PA POSTAO IKONA! Bio je čuven po ludim frizurama, a sada ga nikada ne biste prepoznali (FOTO)

- Znamo svi da gol Ronalda protiv Srbije na domaćem terenu u odlučujućim minutima utakmice nije se video, jer je u pitanju očigledno bila viša sila, arbitar nije video da je lopta prešla belu liniju jer je na neki način bilo zaklonjeno ono što je moglo poraziti Srbiju. Da je gol bio priznat Portugalija bi pobedila sa 2:1 i otišla dalje, a Srbija ne bi imala ikakvih šansi za prolaz. Tako je bilo i u Lisabonu, više sile su odlučile da Srbija ide dalje i time priznaju gol koji je Dušan Tadić postigao protiv Portugala. Poručujem i sada "ti selektore razmišljaj da li ćeš sarađivati sa Кremnima da bi na jesen 2022. godine imao uspeha - kazao je za RINU, Dragan Pjević iz sela Кremna.

PROROČANSTVO TARABIĆA! SRBIJU U KATAR ODVELA VIŠA SILA! Važna poruka za

Foto: RINA

 

Dragan Pjević, tumač Кremanskog proročanstva, kaže da je u nekoliko navrata slao pisma resprezentaciji i poruke podrške, kao i da dođu na pripreme kako bi imali sreće u nastavku puta ka Ligi nacija, oni koji ga nisu poslušali neslavno su završili njihovo putovanje.

- Tok utakmice u Lisabonu ukazivao je da Srbija ide u baraž, više sile su ukazivale da kao i mnogo puta do sada u zadnjem minutu naša reprezentacija ode u Кatar bez baraža. Ako selektor Stojković bude verovao u ono što sam rekao da je počašćen golom u poslednjim sekundama utakmice, i ako bude imao mudrosti da prihvati rečeno, uspostavi saradnju sa Кremanskim proročanstvom imaće uspeha u Кataru - izjavio je Pjević.

On je dodao da Кremanci nikad nisu omanuli u svojim pretpostavkama.

PROROČANSTVO TARABIĆA! SRBIJU U KATAR ODVELA VIŠA SILA! Važna poruka za

Foto: RINA

 

- Imajući u vidu da sa Кremnima kao mesto proroka treba sarađivati, 2010 godine zvali smo tadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića da dođe u Кremne na pripreme i posluša proročanstvo Tarabića i šta se u njimu kaže. Nije hteo sarađivati, nažalost znamo kako su se završile kvalifikacije na svetskom prvestvu po našu zemlju, ispala je u grupnoj fazi Lige nacija u kojoj su se nalazile Gana, Australija i Nemačka. Nakon toga smo pisali pisma Tomislavu Кaradžiću isto tako nisu poslušali i nisu se kvalifikovali u Brazil 2014-te godine, a ni na Evropsko prvenstvo - kazao je za RINU Dragan.

OBOŽAVA SRBIJU, ĐOKOVIĆA I ANU IVANOVIĆ! Lepa Andrea je zaludela čitavu planetu, a sada otkriva kako je NOVAK SPASIO, kakvu poruku ima za "orlove" i zašto jedva čeka dolazak u našu zemlju!

Međutim, to nije jedini put kada su Tarabići su predvideli neuspeh selekcije. U poslednje vreme Dragan je poslao nekoliko pisama doskorašnjem predsedniku FSS sa porukom da dođu na pripreme u Кremne i proćiće na Svetsko prvenstvo, ali vapaji nisu urodili plodom a Dragan ne bi ponovo da pominje šta se u skorije vreme izdešavalo upravo sa nekadašnjim predsednikom FSS.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vladimir

24.11.2021 14:48

Dali treba verovati u sujeverne.Ja ne verujem ni u Boga jer ga nema kao i u sujeverje.Sve se desava slucajno.

Vladimir

24.11.2021 14:51

Mi sad imamo dobar tim.od odlicnih pojedinaca.Protiv Portugala nisu cuvali svoje noge kao ranije i monogo su se trudili i trcali szo je ufudbalu najbitnije tako da ako nastave imace uspeha.