DEBITUJE Milinković: Ne razmišljamo o Spartaku već o nama
Foto: Radnički 1923

Novi trener superligaša Radničkog 1923 iz Kragujevca, Zoran Milinković, debitovaće sutra (nedelja) na klupi Šumadinaca, ili bolje rečeno ispred klupe a pored aut-linije, na Gradskom stadionu u Subotici.

Kragujevčane dočekuje Spartak, koji je u usponu forme. Međutim, Šumadincima gori pod nogama, pa će po svaku cenu pokušati da umire subotičke “golubove”, što bi predstavljalo idealan scenario za novi početak Radničkog, uz novog trenera i nove nade.

Milinković je na “Čika Dači” održao pet treninga i, kako kaže, zadovoljan je zalaganjem i posvećenošću igrača, kao i njihovom ogromnom željom da što je moguće brže prevaziđu ovaj period rezultatske krize.

- Još smo u tom procesu upoznavanja, ali me raduje entuzijazam kod igrača, koji predstavlja dobru polaznu osnovu za dalji rad. Nemamo mnogo vremena, moramo dosta stvari da rešavamo u hodu, ali verujem da ćemo postepeno doći do modela igre po kome će Radnički postati prepoznatljiv. Naravno, to ne može da se desi preko noći, ali imam poverenja u ove momke i mislim da će uspeti da ostvare to što smo svi zajedno zacrtali – optimista je Milinković.

STANOJEVIĆ U PROBLEMU Rotiraćemo da nadomestimo izostanak Natha, mi smo Partizan, bez svakog možemo i moramo!

ZVEZDA U POTERI ZA PARTIZANOM Stanković: Sipali smo benzin, nema izgovora!

VAR SPASAO RADNIK Ortiz presudio Zmajevima

NEVIĐENA DRAMA U BAČKOJ TOPOLI Penal, VAR i gol bivšeg igrača domaćina, sve u nadoknadi

On je u dva navrata trenirao Subotičane, ali sada je to, naravno sasvim drugi tim:

- Spartak je čvrst, kompaktan i dobro organizovan tim, koji zaslužuje svaki respekt. Imaju mnogo dobar napadački tandem Tufegdžić-Nikolić, koji podršku ima u Nikoli Srećkoviću, izuzetno kvalitetnom igraču koji pravi razliku na terenu. Ipak, trenutna situacija nam ne dopušta da previše razmišljamo o protivniku, već akcenat treba da stavimo prvenstveno na sebe, s obzirom na to da nas čeka još teških utakmica, a naš trenutni bodovni saldo nije dobar. Zbog toga je neophodna reakcija ekipe, kako bismo se što je moguće pre konsolidovali i izašli iz rezultatske krize. Verujem da su momci to prepoznali i da ćemo već od utakmice sa Spartakom krenuti u žestoku borbu za svaki prvenstveni bod.

U Radničkom kadrovska situacija nije najpovoljnija. Aleksandar Varjačić je povređen, a nedavno oporavljeni Nemanja Tomić i Veljko Trifunović još nisu u punom trenažnom procesu. Neizvesno je da li će Milinković i u koliko moći da računa na njih za meč u Subotici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading