STANOJEVIĆ U PROBLEMU Rotiraćemo da nadomestimo izostanak Natha, mi smo Partizan, bez svakog možemo i moramo!
FK Partizan

Partizan sutra dočekuje Vojvodinu od 15.45 sati.

Lider Super lige je nedavno ostao bez Bibarsa Natha, ima probleme sa anemijom.

- Igra se derbi kola. Igramo protiv izuzetne ekipe koja je pokazala u poslednjem periodu da je u usponu forme. Verujem da ćemo odigrati na pravi način, da ćemo biti pravi kao što smo bili u najvećem delu sezone. Nadam se da će doći navijači da nas podrže, potrebna nam je podrška u svakom smislu te reči - rekao je trener Aleksandar Stanojević na konferenciji.

Partizan će do kraja godine igrati bez Izraelca.

- Znate dobro koliko nama Natho znači na terenu. On je trenutno u Izraelu na ispitivanjima. Doktor je u svakodnevnom kontaktu sa njim. Ništa, moraće neko drugi da preuzme odgovornost. Mi generalno igramo timski, mi smo, ipak, Partizan, bez svakog možemo i moramo da igramo.

Da li se sada otvara veća šansa za Danila Pantića?

- Imamo dosta igrača, na svima nama je da odigramo dobro. Natho jeste odigrao najveći broj utakmica, ali dobro znate da stalno rotiramo, pobeđivalo se... Nećemo reći da će jedan igrač biti na toj poziciji, pravićemo rotacije da nadomestimo izostanak Natha.

Crno-beli su favoriti.

- Igramo na našem stadionu, naravno da smo protiv svakog favoriti na našem stadionu, ali poštujemo protivnika. Imperativ nam je pobeda, važno nam je da budemo dobri u kontinuitetu i konkurenti za titulu. Oni znaju da li su rasterećeni ili nisu, mi nismo, nama je imperativ pobeda. Ali, ponavljam, meni je važno da u kontinuitetu budemo dobri, da budemo konkurentni za titulu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading