SRBIJA MOŽE DA ZABORAVI PRVO MESTO? Portugal će igrati Svetsko prvenstvo, makar na silu!
Tanjug/Ap

 

Neka je i najbolji na svetu, neka je najbolji koji se ikada pojavio, ali da li to znači da mora da igra Svetsko prvenstvo, verovatno poslednje u karijeri? Utakmice Portugala i Irske dale su nam odgovor na ovo pitanje.

Dakle, odgovor je - DA! Jedno veliko, ogromno - DA! Jednostavno je, fudbaler Mančester junajteda naći će se sa svojom reprezentacijom u Kataru 2022. godine, pa makar to bilo na silu.

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA UEFA! Sudbina Srbije u rukama najboljeg svetskog sudije! Sećaju ga se i Zvezda i Partizan, "orlovima" je već bio taličan!

"TIK-TOK" SENZACIJA PRATI SRBIJU! Radonjić i Vlahović su ga oduševili jednim potezom! (FOTO)

Kao da je detalj sa utakmice Srbije i Portugala iz marta meseca i poništen gol Ronalda u 94. minutu bio signal za UEFA da je vreme da kompenzuju greške. Sudija koji je delio pravdu tada na "Marakani" suspendovan je, a iako to nije praksa, nateran je da se javno izvini Portugalcima. 

SRBIJA MOŽE DA ZABORAVI PRVO MESTO? Portugal će igrati Svetsko prvenstvo, makar na silu!

Tanjug/Ap

 

Dakle, ceh će ovoga puta platiti Srbija kojoj gotovo izvesno ne preostaje ništa drugo nego da se bori za odlazak na Mundijal preko baraža. Zašto je to tako? Hajde na brzinu da rezimiramo detalje sa meča Portugala i Irske, oba meča.

1. septembar 2021. prvi meč:

Utakmica je, dakle, produžena pet minuta, dok je pobednički gol postignut u 96. Reklo bi se "igralo se dok Portugalci ne postignu gol". Oba pogotka delo su Kristijana Ronalda koji je trebalo da bude isključen za šamaranje protivničkog igrača, ali je prošao bez kartona. Žuti je dobio tek u 97. minutu kada je skinuo dres nakon proslave. Mogao je tada da dobije drugi žuti, koji je i zaslužio, ali su ga sudije pomilovale i spasile "hlađenja" na narednom meču.

 

 

Jednostavno, može mu se, kao i Portugalcima. 

11. novembar 2021. godine, drugi meč:

Portugalci su već glavom bili na meču protiv Srbije, a kako bi osigurali sebi poziciju gde im na megdanu sa "orlovima" dovoljan i remi, morali su da izbegnu poraz.

SRBIJA MOŽE DA ZABORAVI PRVO MESTO? Portugal će igrati Svetsko prvenstvo, makar na silu!

EPA/ Estela Silva

 

Kako bi se to desilo pobrinuli su se arbitri koji su poništili gol Ircima u 94. minutu. Gol koji bi doveo Srbiju na bod do plasmana u Katar. Portugalci su došli u Irsku da se svađaju i kukaju, a otišli sa poklonom, dok su "orlovi" odigrali muški i na kraju ostali bez trijumfa.

SRBIJA MORA DA JURI TRIJUMF U LISABONU! Portugal i Irska podelili po bod, naše “orlove” u nedelju očekuje najveći ispit do sada!

Izgleda da Srbiji ne preostaje ništa drugo nego da čeka baraž, no sačekajmo nedelju, možda nas Danijele Orsato iznenadi...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading