OTKUD NJIH DVOJICA? UEFA sve iznenadila izborom sudija za Zvezdu i Partizan
Vladimir Marković/ Marko Metlaš

UEFA je odredila sudije koje će deliti pravdu Crvenoj zvezdi i Partizanu. Zvezda je za sudiju dobila Mađara. Iskusni Tamaš Bognar biće na centru na meču crveno-belih i Midtjilenda u 4. kolu Lige Evrope. Bogato iskustvo ima Bognar iza sebe, a do sad nije vodio mečeve srpskog prvaka.

Mađar je ostao u dobrom sećanju Partizanu, jer je delio pravdu u pobedi crno-belih protiv Jang Bojsa pre četiri godine (2:1), a tim trijumfom srpski klub je izborio proleće u Evropi. Te iste jeseni Bognar je vodio meč Srbija – Moldavija (3:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Utakmicu Gent – Partizan u Ligi konferencije sudiće Kris Kavana, arbitar iz Engleske, kojeg pamte beogradski i crno-beli i crveno-beli. Kavana je vodio meč Malatija – Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope pre dve godine, u kom su crno-beli poraženi (1:0), ali su prošli dalje i imali su vrlo korektno suđenje. Sudio je Kavana i Zvezdi, i to meč protiv Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošle godine, koji je prvak Srbije izgubio na penale.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading