SLUČAJU SILOVANJA  U LAS VEGASU SE NAZIRE KRAJ! Manekenka ne odustaje! Da li Ronaldu sleduje kazna?
EPA/Peter Powell

Sudija koji je nadležan za Ronaldov slučaj  izdao je preporuku da se optužbe odbace, zbog toga što je komunikacija na kojoj se optužbe temelje objavljena u sklopu "Fotball Leakse", piše engelski "The Sun".

Radi se o komunikaciji između Ronalda i njegovog advokata, koja je trebalo da ostane poverljiva i ne može se na sudu koristi kao dokaz.

Pravni branilac slavnog Portugalca odbacuje sve optužbe i tvrdi da je Majorga pristala na odnose, ipak njena porodica traži odštetu od 200 miliona dolara.

Ketrin Majorga je u razgovoru za nemačke medije optužila portugalskog superstara  da ju je 13. juna 2009. godine silovao u svom apartmanu u Las Vegasu.

Ona je navela da joj je Ronaldo godinu dana kasnije isplatio 375.000 dolara za ćutanje, ali da se ona osam godina kasnije predomislila i odlučila da ga tuži.

- Slučaj je ponovo otvoren u septembru 2018. godine. Ova istraga je u toku i za sada neće biti otkriveni novi detalji o njoj - navedeno je tada u saopštenju policije Las Vegasa.

- Zaskočio si me otpozadi, sa belom brojanicom oko vrata. Uporno sam vrištala „Ne, ne, ne!“ i preklinjala te da prestaneš, nikada u životu nisam bila tako uplašena", navodi žrtva u potresnom pismu upućenom slavnom fudbaleru i dodaje. "Volela bih da mogu svetu da kažem ko si ti u stvari -stoji u pismu manekenke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading