VREME JE DA IZDOMINIRAŠ!
Mozzart

Znamo šta ćeš raditi ovog leta! Uzimaćeš bonuse u iznosu od 100.000 svakog dana, a najboljeg na kraju čeka 1.000.000 dinara. U naredne četiri nedelje čeka te DOMINAZZIJA u Mozzart onlajn kazinu.

Od ponedeljka 23. avgusta do 19. septembra uživajte u čak 28 dnevnih turnira (četiri nedelje po sedam dnevnih turnira). Fond za nagrade svakoga dana iznosi 100.000 dinara, a raspodela nagrada i broj dobitnika je svakoga dana drugačiji. Poseti DOMINAZZIJA stranicu u okviru mozzartbet.com sajta, zbog informacija koje igre učestvuju u promociji, kao i koji su uslovi promocije i koja je raspodela dnevnih nagrada.

VREME JE DA IZDOMINIRAŠ!

Mozzart

 

Na kraju svake nedelje pravi se presek i igrač koji bude imao najveći broj poena za prethodnih sedam dana osvojiće dodatnih 100.000 dinara!

Naravno, ovo nije sve kada je reč o ovom takmičenju! IGRAČ koji na kraju četvrte nedelje DOMINAZZIJE sakupi najveći broj poena tokom celog takmičenja, odnosi titulu pobednika i keš bonus u iznosu od 1.000.000 dinara. Zaroni u more nagrada. Vreme je za Letnju dominazziju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading