POSLEDICA LOŠIH REZULTATA! Čukarički otpustio trenera
FK Čukarički

Čukarički i Dušan Đorđević sporazumno su raskinuli ugovor. Posle poraza od Kolubare u Lazarevcu (1:3), potom u Stokholmu od Hamarbija (1:5) i remija protiv niškog Radničkog (0:0), u ponedeljak je sada već bivši šef struke Đorđević podneo ostavku.

"U razgovoru sa rukovodstvom kluba rešio sam da podnesem ostavku, ne bi li se ekipa prodrmala. Nema velikih neuspeha iza nas, osim dva vezana poraza od Kolubare i Hamarbija. Posebno je ta utakmica u Švedskoj bila žestoka za nas i naše navike. Opet, ne sme da se dozvoli da ekipa uđe u letargiju, u eventualnu seriju negativnih rezultata, zbog toga sam se odlučio za ovaj potez", rekao je Dušan Đorđević, koji je u Čukaričkom proveo dve godine, od toga 11 meseci kao šef struke.

Za vreme boravka na Banovom brdu, Đorđević je beležio velike uspehe sa ekipom Čukaričkog. Osvojeno je treće mesto u Super ligi Srbije, po prvi put klub je igrao u trećem kolu jednog od evropskih kupova, osvojen je najveći broj bodova u jednoj sezoni, postignut najveći broj golova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading