OVO JE BILA JE*ENA LUDOST! Đokovićev prijatelj se emotivnom porukom oprostio od Mesija!
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

 

Doskorašnji fudbaler Barselone Lionel Mesi odlučio je da napusti španski klub nakon 21 godine provedene na "Nou Kampu".

Nove stranice fudbalske istorije biće ispisane, kada Argentinac i zvanično obuče dres Pari Sen Žermena i pojača "svece".

Svima u Barseloni teško je pala odluka kluba da ne ponudi novi ugovor omalenog ofanzivcu, a posebno Đeraru Pikeu, čoveku koji je godinama delio i dobro i zlo sa Mesijem.

Ništa više neće biti isto. Ni 'Kamp Nou', ni grad Barselona, ni mi sami. Posle više od 20 godina u klubu, prestaćeš da nosiš dres Barse. Stvarnost je ponekad stvarno teška", počeo je Pike emotivnu poruku.

- Upoznali smo se 2000. godine, imali smo 13 godina i karijere su bile pred nama. Kakva karijera, majko božija! Da smo je tada birali, bilo bi nemoguće da je zamislimo boljom. Je**na ludost!"

- U mojoj prvoj sezoni po povratku u Barselonu, osvojili smo triplu krunu i postao si najbolji fudbaler svih vremena. Od Rosarija do dostizanja nebesa u Rimu. Tamo je počela legenda. Ono što se posle desilo je istorija. I kako smo se dobro provodili! - prisetio se Pike finala Lige šampiona 2009. godine.

- Sada ideš, ali znam da ćeš se jednog dana vratiti. Ostaju stvari koje te čekaju da uradiš. Dobro se provedi, uživaj tamo gde ideš i nastavi da pobeđuješ kako samo ti umeš. Ovde ćeš nam nedostajati. Volim te, Leo - napisao je Pike, inače dobar prijatelj Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading