Mozzart daje najveće kvote na svetu: AIK 1,90, TSC 1,38
FK TSC

Počela je nova nedelja, a ni ova nema ništa siromašniji sportski sadržaj. Već za ponedeljak su bukmejkeri Mozzarta bili velikodušni i spremili iznenađenje za kladioce. Tiču se po jednog meča iz Švedske i Superlige Srbije. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

TSC BAČKA TOPOLA - KOLUBARA (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,38

Savršeno je TSC iz Bačke Topole otvorio sezonu u Superligi Srbije. Prvo je rutinski na svom terenu savladao Novi Pazar sa 2:0, a posle toga je nadigrao Metalac u Gornjem Milanovcu sa 4:2. Debitant u Superligi Kolubara je u prošlom kolu osvojila svoj prvi bod protiv Radnika iz Surdulice. Nisu Lazarevčani iskoristili to što su imali četrdesetak minuta igrača više, Radnik je u finišu meča stigao do 1:1. Trener TSC-a Mladen Krstajić neće moći da računa u ponedeljak na Filipa Babića, koji je u 1. kolu doživeo tešku povredu i odsustvovaće do kraja polusezone. Takođe, otišao je i najbolji strelac Nenad Lukić u mađarski Honved, a neće biti lako nadomestiti njegove golove. TSC i Kolubara se nikada do sada nisu sastajali.

AIK - HALMSTAD (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,90

U ponedeljak se igra 13. kolo šampionata Švedske. Na programu je veoma zanimljiv meč, sastaće se u Stokholmu dva tima koji su u dobroj formi. AIK je 5. na tabeli sa 21 bodom, a u poslednja tri kola je osvojio sedam od mogućih devet poena. Halmstad je znatno iza njega, tek je 10. na tabeli, ali ne zna za poraz na poslednjih sedam mečeva. U tom periodu je dva puta trijumfovao i pet puta remizirao. U prošlom kolu je Halmstad savladao Ostersunds sa 1:0. AIK je na poslednjih nekoliko susreta beležio odlične rezultate protiv današnjeg rivala, mada se oni nisu sastali od 2018. godine. Halmstad nije igrao u eliti poslednje tri sezone. Tim iz Stokholma ga je savladao na prethodnih pet duela.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading