VANREDNO STANJE U VELIKOJ BRITANIJI! Englezi traže da se ponedeljak proglasi neradnim danom, šefovi obradovali zaposlene!
Tanjug/Ap

 

Kao da su već osvojili trofej...

Fudbalske reprezentacija Engleske i Italije igraju u nedelju finale Evropskog prvenstva. Navijači "Gordog Albiona" već se ponašaju kao da će njihova selekcije sigurno osvojiti trofej i prvi put posle 1966. godine "doneti trofej kući".

Veliki broj navijača, pa i lokalnih samoposluga, kompanija... pisali su premijeru Borisu Džonsonu i tražili da se ponedeljak, dan nakon finala, proglasi neradnim ukoliko Enleska pobedi Italijane.

VANREDNO STANJE U VELIKOJ BRITANIJI! Englezi traže da se ponedeljak proglasi neradnim danom, šefovi obradovali zaposlene!

Tanjug/Ap

 

Dok se čeka odgovor premijera, koji gotovo izvesno da će biti negativan, gotovo sve velike kompanije odlučile su da pomere radno vreme i obraduju svoje zaposlene. Tako će gotovo u čitavoj Engleskoj svi imati priliku da malo duže odspavaju.

Radne će se u nedelju zatvoriti u 20.45, umesto u ponoć, tako da svi imaju priliku da gledaju utakmicu, dok će se umesto od rane zore i uobičajenih 7 ujuturu, samoposluge svoja vrata otvoriti u ponedeljak tek od 12 časova.

Dakle, svi će moći da se naspavaju nakon besane noći. Još preostaje fudbalerima da obraduju naciju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading