SVE JE PUKLO! Pale prozivke na tribinama, posvađali se roditelji Francuza!
Tanjug/Ap

Majka francuskog fudbalera Adriena Rabioa izvređala je fudbalera, pa je izbio veliki skandal. 

Jasno je da selektor Didije Dešan nije uspeo da drži pod kontrolom toliki broj zvezda u timu, posebno od kada se vratio Karim Benzema. Došlo je do rasulo što se odrazilo na atmosferu i neminovno na igru.

Ne samo da se pojedini igrači ne podnose, poput Kilijana Mbapea i Olivijea Žirua, nego su čak i roditelji fudbalera uspeli da naprave skandal u Bukureštu. 

Francuski mediji prenose da je nakon meča došlo do žestoke svađe između porodica uobraženih fudbalskih zvezda, a da je u tome prednjačila majka Adriena Rabioa.

Veronik je dobro poznata pošto je ujedno i njegova agentkinja i brine o karijeri. Prvo je napala porodicu Pola Pogbe, zbog izgubljene lopte pre gola Marija Gavranovića za 3:3, a onda se obrušila i na familiju Kilijana Mbapea.

Mbape promašio odlučujući penal, pa se iznervirana Veronik obratila roditeljima zvezde Pari sen Žermena i od njih tražila da njihov sin ne bude arogantan i da promeni ponašanje.

Takođe, mediji u Francuskoj pišz da se sprema smena na klupi, te da će Zinedin Zidan naslediti Dešana. Zidan je sigurno autoritet nad autoritetima, pa akko neko umišljene zvezde može da spusti na zemlju onda je to on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading