GROBARI SU OVO ČEKALI Iliev konačno progovorio o dolasku Leonarda, ali i o napadaču
EPA

Nekadašnji sportski direktor Partizana, a još uvek aktivni funkcioner u klubu Ivica Iliev, govorio je za "Kurir"  o mogućim pojačanjima crno-belih. Nedavno se pojavila mogućnost da se u Humsku vrati Leonardo da Silva Souza, jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba, i bilo je pregovora, ali Iliev je ipak odbacio tu mogućnost.

- Što se tiče Leonarda, kazaću vam iskreno! Krenuli smo u priču sa njim, ali je bilo mnogo prepreka već na startu. Prvo, nije igrao godinu dana i to je nešto što ga je odmah u početku udaljilo od nas. Koliko god je on veliki igrač i koliko god je bio sjajan u Partizanu, ne pije nam vodu, jer ne igra. Mi više nikoga ne možemo da čekamo.

Iliev je dodao i da je epizoda Francuza Žan-Kristof Bajbeka u crno-belom dresu završena.

- Njegove karakteristike su sjajne, ali došao je nespreman u Partizan. Korona je mnogo toga poremetila. Bio je zatvoren sedam meseci u Francuskoj. Imao je ogromnu želju da uspe u Partizanu, ali telo ga nije slušalo. Usledile se povrede za povredama i on je samo tonuo i tonuo. Na kraju je i potonuo. U nekim trenucima bio je fantastičan, nagoveštavao ono što smo želeli, ali jednostavno nije mu se sve složilo - zaključio je Iliev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading