RAZVEO SE FUDBALER IVICA ILIEV Brak pukao nakon 20 godina ljubavi, on se oglasio i poručio samo jedno
Foto: Alo/Foto: ALO/Marko Metlaš

Bivši fudbaler Ivica Ilijev bio je u ljubavi sa suprugom Ivanom, a sada su se razveli nakon skoro 20 godina braka.

Oni su dobili troje dece, a razlog razvoda i dalje nije poznat. 

Ivica i Ivana su važili za jedan od najskladnijih parova s domaće javne scene, a ovim povodom oglasio se i sam fudbaler. 

- Uh, sad ste me zatekli pitanjem. Ne pričam o svom privatnom životu i neću to komentarisati - rekao je Ivica,na pitanje domaćih medija, ponovio je:

- Ne, ne, neću komentarisati. Hvala.

RAZVEO SE FUDBALER IVICA ILIEV Brak pukao nakon 20 godina ljubavi, on se oglasio i poručio samo jedno

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Njihovo poznanstvo, ali i ljubav, desilo se slučajno kada fudbaler nije bio ni punoletan, a jednom prilikom je i javno govorio o tome. 

- Ivanin najbolji drug bio mi je saigrač u juniorskim danima. Iako je te večeri imala neke druge planove, pristala je da sa njim prvo svrati na žurku, na kojoj sam bio i ja. Tada smo se upoznali, malo smo porazgovarali, ali ništa se nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, i opet nije bilo ništa, možda i zbog toga što joj se to veče udvarao još jedan dečko. Treći put smo se našli na proslavi mog osamnaestog rođendana. Tražio sam broj telefona od zajedničkog druga, pozvao sam je i ostalo je istorija - rekao je on svojevremeno za magazin Helou.Bivši fudbaler s bogatom inostranom karijerom govorio je i kako su uspeli da toliko godina ostanu zajedno.

- Svakodnevno ulažemo mnogo truda u naš odnos. Razumevanje i poštovanje životnog saputnika nama je na prvom mestu. Ljubav je važna, ali ona nije dovoljna ako su druge okolnosti negativne. Neophodno je da se zbog zajednice pređe preko nekih karakternih crta i principa, jer bi u braku ti principi trebalo da postanu zajednički. Mi smo jedno i živimo za našu porodicu - rekao je on, pa istakao i da je ključ dobrog odnosa brzo rešavanje nesuglasica. - Ja sam takav da ne mogu da legnem u krevet dok ne rešim sve nesuglasice, ne samo sa suprugom nego i sa bratom, prijateljima, poslovnim saradnicima. Bez obzira na to u koje vreme, makar i u pet ujutru. To je, prema mom mišljenju, ključ uspešnog odnosa. Onog trenutka kada čovek u sebi sakrije makar i najmanju sitnicu koja mu nije po volji, to će početi stalno da radi, a deset malih stvari napraviće jednu veliku, koja posle neće moći da se reši. Sitnice su male ako se reše u istom danu, a ako se zanemare, postaju prevelike i nesavladive. Iva i ja tako funkcionišemo i verovatno zato i opstajemo - naveo je tada.

Podsetimo, Ivica i Ivana venčali su se u junu 2005. godine. Svadba je održana u Domu vojske, kojoj su prisustvovali brojni fudbaleri među kojima su bili Savo Milošević, Igor Duljaj, Vladimir Ivić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading