SRBIN PREDVODI TIM SEZONE! Tu je i dvojac Dinama, kao i veliki broj Španaca
EPA

Liga Evrope u znaku Španaca i Viljareala.

Viljareal je u velikom finalu pobedio Mančester junajted posle boljeg izvođenja penala i tako došao do istorijskog uspeha

Očekivano, najveći broj igrača "žute podmornice" našao se u timu sezone Lige Evrope, a Srbiju tu predstavlja kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa Dušan Tadić. 

Pored Tadića, tu je i dvojac Dinama iz Zagreba. "Modri" su bili jedno od najprijatnijih iznenađenja turnira, pošto su stigli do četvrtfinala, gde su poraženi upravo od Viljareala, a prethodno su eliminisali Totenhem.

Za sjajne igre Zagrepčana nagrađeni su golman Dominik Livaković koji se našao na spisku najboljih, kao i heroj mečeva sa Totenhemom krilni fudbaler Mislav Oršić. 

U timu sezone drugog po kvalitetu takmičenja našli su se golmani Dominik Livanović, Heronimo Rulji i Pau Lopez. Odbranu čine Raul Albiol, Pau Tores, Alfonso Pedrasa, Hari Megvajer, Aron Van-Bisaka, Đanluka Mansini i Leonardo Spinacola. 

Na sredini su  Bruno Fernandes, Pol Pogba, Skot Mektominej, Dani PAreho, Etjen Kapu, Lorenco Pelegrini, Lukaš Provod i Mislav Oršić, dok napad predvodi Dušan Tadić, a tu su još Edin Džeko kao i Đerar Moreno, Edinson Kavani i Nikolas Pepe. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading