KONAČNO SE OGLASIO Asano otkrio zašto je napustio Partizan!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Otišao je Takuma Asano iz Partizana bez pozdrava.

Samo poruka na društvenim mrežama i to je sve.

Sada se prvi put oglasio posle odlaska, sa Dalekog istoka:

- Imao sam probleme sa isplatom plata, a ugovor sam raskinuo usled zabrinutosti. Od tog trenutka otvorio sam sledeće poglavlje u karijeri. Znao sam da me čekaju aktivnosti na reprezentativnom planu, zbog čega sam se pripremao najbolje što mogu za ovaj dan - istakao je Asano u razgovoru za medije u Japanu.

U otadžbinu se vratio pred prvomajske praznike.

Prve dve sedmice je proveo u samoizolaciji u porodičnoj kući, poštujući protokole u borbi za virusom korona, a kad je utvrđeno da može među narod, preselio se u region Kanto, kako bi se stavio na raspolaganje selektoru Hadžimu Morijasu za utakmice sa Mjanmarom, Tadžikistanom i Kirgistanom.

- Za mene slučaj sa Partizanom ne postoji. Primećujem da su ljudi iz moje okoline zabrinuti, ali mene stvarno nije briga. Aktivnosti u državnom timu su mi izuzetno važne pred za nastavak karijere. Pre svega, da se borim najviše što mogu na svakom meču. Još ništa nismo rešili po pitanju plasmana, ali bih želeo da posao završimo što pre.

Kad završi obaveze u selekciji, Takuma će se posvetiti izboru novog kluba.

Kad sam došao u Srbiju, jedan od mojih ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga i da tamo igram. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Mundijalu. Sve ukazuje da će se to desiti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading