ALO! OTKRIVA UZROK BEGA IZ PARTIZANA: Asanu dolazili na vrata i tražili pare!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Humska još podrhtava od zemljotresa koji ju je pogodio na Uskrs! Takuma Asano je u nedelju spakovao kofere, ostavio oproštajno pismo i nestao iz Srbije samovoljno raskinuvši ugovor s Partizanom.

Ovakav naprasan odlazak probudio je znatiželju u svima, a Alo! otkriva zbog čega je japanski fudbaler odlučio da stavi tačku na priču u Beogradu.

Naime, prema saznanjima našeg izvora, Asana je u poslednje vreme proganjao stanodavac zbog neplaćenih kirija! Kao i svi stranci, Japanac je imao obezbeđeno mesto za stanovanje, međutim, kad je na vratima počeo da mu se pojavljuje vlasnik stana i da od njega traži novac, shvatio je da mesecima nije plaćana kirija.

U potpunom šoku od situacije u kojoj se našao, Asano je kontaktirao s ljudima u klubu ne bi li reagovali i rešili problem, ali su se oglušili o njegove zahteve. I to ne jednom.

ALO! OTKRIVA UZROK BEGA IZ PARTIZANA: Asanu dolazili na vrata i tražili pare!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

- Niko nije reagovao na moje molbe - napisao je Asano između ostalog u poruci koju je objavio na društvenim mrežama.

Neprijatnost u koju je dospeo, zbog neozbiljnosti druge strane, reprezentativac Japana više nije želeo da trpi i kada se sve uzme u obzir, nije ni čudno što se odlučio na takav korak, pogotovo znajući kulturu zemlje iz koje potiče i način na koji stvari tamo funkcionišu.

A da Asano nije neko ko bi tek tako, iz hira, spakovao kofere i zatvorio vrata za sobom bez razloga govori i izjava selektora Japana koji se oglasio kada je priča o odlasku fudbalera dospela do Zemlje izlazećeg sunca.

- Takuma nije neko ko izdaje ljude ili klub. Nadam se da će se problem brzo rešiti - poručio je Hadžime Morijasu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading