DEVOJKA SA BALKANA MU UNIŠTILA BRAK! Kasiljas se razveo zbog se*si Bugarke! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Jedna od najlepših španskih ljubavnih priča okončana je nakon više od deset godina a, kako se čini, za sve je kriva jedna prelepa devojka s Balkana!

Svi se sećamo romantičnog poljupca španskog golmana Ikera Kasiljasa i novinarke Sare Karbonero pred TV kamerama usred intervjua na Mundijalu 2010. Ljubav je cvetala, krunisana je brakom i dvojicom sinova, ali je svoje prste u porodičnu idilu umešala jedna Bugarka.

Naše istočne komšije pisale su o tome kako je njihova uspešna biznismenka Nađa Aleksandrova svoju aferu s Kasiljasom počela 2019, a onda su u jednoj televizijskoj emisiji i kontaktirali ovu zgodnu crnku koja je nepripremljena i zatečena pozivom sve priznala uživo u emisiji!   

DEVOJKA SA BALKANA MU UNIŠTILA BRAK! Kasiljas se razveo zbog se*si Bugarke! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bože! Kako znate za ovo? To je nešto za šta dvoje ili troje ljudi zna - rekla je Nađa i dodala:

- Nisam razlog zbog kojeg su se njih dvoje razišli. Ne osećam se kao osoba koja im je upropastila brak.

Bugarka se kasnije oglasila na Instagramu, gde je napisala da je sve to medijska manipulacija i da razgovor nije tekao tako već su mediji izmontirali, da bi nekoliko sati kasnije i ugasila svoj profil na ovoj društvenoj mreži.

5 godina bili su u braku Kasiljas i Sara Zajedno prevazišli mnoge probleme

DEVOJKA SA BALKANA MU UNIŠTILA BRAK! Kasiljas se razveo zbog se*si Bugarke! (FOTO)

Tanjug/Ap

 

Bivši španski golman i lepa novinarka prošli su kroz mnoge nevolje zajedno. Najpre je Iker doživeo srčani udar 1. maja 2019, da bi potom Sari bio dijagnostikovan tumor na jajnicima. Nakon svega ovoga, dugogodišnji čuvar mreže madridskog Reala pre dve nedelje ponovo je primljen u bolnicu zbog kardioloških problema, a nakon brojnih testova odbačena je mogućnost da je Kasiljas imao novi srčani udar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading