NIKOGA NIJE ŠTEDEO Posle najveće svetske zvezde udario na ikonu kluba, legendu i njegovu devojku
EPA-EFE/RUI FARINHA

Čelni čovek Real Madrida Florentino Perez našao se na udaru kritika nakon što su u javnost dospele audio snimke u kojima loše govori o legendama Reala.

Naravno, javnost je prvo čula šta misli o Kristijanu Ronaldu, a onda su se na tapetu našli Raul, Iker Kasiljas...

Kasiljas nije dovoljno dobar da bi bio golmana Reala. Tako je, šta da kažem? Nikad nije bio dovoljno dobar. Bio je naša najveća greška. Ali, ima onih koji ga vole i dive mu se. Oni ga brane i u dobru i u zlu. On je jedan od najvećih varalica kluba. Drugi je Raul - rekao je davne 2006. Perez.

Nije se zaustavio na ovim rečima:

- Jadnom Kasiljasu nedostaju dva prsta. Znam ga jako dobro. Kratak je. Kad ima problema s devojkom, preskače treninge. On je poput kučenceta. U njemu je nešto detinjasto - 2008. je govorio Perez.

Naravno, ni to nije sve iz Perezovog vokabulara:

- Svi vole Kasiljasa, to je odvratno. Užasno. Ali, naravno, sve je to fudbal. Pogledajte, nizak je i ne vidi dobro. Rekao sam njegovom menadžeru: "Čoveče, odvedi ga oftalmologu. Mislim da je kratkovid". Kunem se da sam to rekao. Takav je predlog za njegovo dobro.

Kasiljas je veći deo karijere proveo u Realu, pre nego je otišao u Porto. Odigrao je više od 500 utakmica za madridski klub.

Petostruki je prvak Španije, dvostruki osvajač Kupa Španije, trostruki osvajač Lige šampiona, četvorostruki osvajač Superkupa Španije.

Real je, nakon što su objavljeni prvi audio zapisi, demantovao navode da je Perez vređao klupske legende i tvrde da stvari objavljene u medijima nemaju veze s istinom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading