FSS POŠTUJE ZVEZDINU VELIČINU Terzić: Odličan odnos sa Džajićem i Nedimovićem
Alo/Vladimir Markovic


Imam odličan odnos sa Draganom Džajićem i Banetom Nedimovićem. Funkcionišemo izvanredno. Ljudi u FSS imaju razumevanja i poštovanja za veličinu kluba kao što je Crvena zvezda, rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

- Ipak, oni moraju biti svesni da ne mogu tamo da budu samo zbog imena i prezimena. Mora da se radi, moramo da vidimo da su neke stvari promenjene na bolje. Da vidimo neki napredak, a ne samo otaljavanje, tako da će Crvena zvezda biti ozbiljan kritičar rada u FSS - istakao je Terzić u razgovoru za Sportski žurnal.

Smatram da isto tako i Partizan zaslužuje kao veliki klub poštovanje, respekt i dobru komunikaciju, dodao je on.

- Mislim da generalno treba da svi radimo i FSS, Zvezda i Partizan imamo svi jedan cilj: unapređenje fudbala.

Terzić je naglasio da nije zadovoljan Zvezdinim prihodima od TV prava.

- Najvažniji izvor prihoda koji Crvena zvezda nema u  odnosu na sve ostale klubove u Evropi jesu TV prava. To je stvarno potcenjeno. U proseku na evropskom nivou 42% u strukturi prihoda svih klubova dolazi od TV prava. Mi smo godinama bili ispod 1%. Znači, dokle god Crvena zvezda ne bude na pravi način tržišno plaćena, koliko vrede TV prava Zvezde, mi ćemo imati problem. Utakmice Crvene zvezde u našoj ligi su gledanije nego utakmice Premijer lige. A nismo tako plaćeni - poručio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading