OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA Konačno, posle 20 dana pauze izlazimo na teren
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nakon dogovora ABA lige i KLS-a oko termina finalnih serija oba takmičenja, oglasila se i Crvena zvezda! Tim sa Malog Kalemegdana u oba finala brani titule i igra protiv timova koje je u prošlogodišnjim finalima pobedio u borbi za trofej. 

Prva finalna serija počeće 9. juna kada će startovati serija sa FMP-om za titulu prvaka Srbije. Drugi meč je na programu 11. juna, a eventualna majstorica 12. Samo dan nakon toga rema utvrđenom rasporedu treba da počne finale ABA lige u kojem Zvezda igra protiv Partizana, a sada se klub oglasio. Sa Malog Kalemegdana je potvrđeno da će se prvo igrati finale Superlige.  

ČEKAJUĆI ABA FINALE Večiti rivali za prevlast u sezoni i u nečemu mnogo značajnijem

-Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet finalnu seriju Superlige Srbije protiv ekipe FMP-a , otvaraju 9.juna! Prvi meč finala Superlige Srbije, takmičenja u kome crveno-beli brane titulu igraće se u petak od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić“ a ulaz na ovu utakmicu za sve navijače našeg kluba biće slobodan! Klub i na ovaj način želi da se zahvali svima koji su u prethodnom periodu, završnici Evrolige i utakmicama četvrtfinala i polufinala ABA lige pružali ogromnu podršku našem timu, koji konačno nakon pauze od 20 dana izlazi na teren! Dođite i pozdravite ekipe Crvene zvezde Meridianbet koja će se tokom narednog vikenda boriti za drugi trofej u sezoni, titulu prvaka Srbije! - navodi se u obraćanju Crvene zvezde. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading