PARTIZAN ZNA DA ĆEMO IH POBEDITI Ivanović samouveren uprkos katastrofi u derbiju
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Partizana slavili su u petom ovosezonskom derbiju rezultatom 92:81, iako je Zvezda u jednom momentu imala i 20 poena prednosti.

Imao je tim Duška Ivanovića sve u svojim rukama, a onda je usledio potop u drugom poluvremenu.

 - Mislim da smo igrali u većem delu utakmice vrlo dobre. Imali smo u drugom poluvremenu sa izgubljenim loptama, neke greške u odbrani i naravno probleme u napadu. To je razlog našeg poraza.

Panatinaikos je uspeo da pobedi Zvezdu iako je ona vodila skoro čitavu utakmicu u Atini. Ipak, crnogorski stručnjak ne smatra da su večerašnja i ta utakmica imala bilo kakve sličnosti.

- Ova utakmica nema nikakve veze sa onom protiv Panatinaikosa, ali baš nikakve sličnosti nema. 

Za mene je najvažniji osećaj koji moji igrači i ja imamo, a to je da i Partizan i mi znamo da ćemo da ih pobedimo - naveo je Ivanović.

Lesor je uspeo da zaigra dosta bolje u drugom poluvremenu, ispričao je Ivanović šta je razlog tome.

- Imali smo problema sa ličnim greškama visokih igrača i to je najveći problem bio u reketu, zato su oni dolazili do lakih poena.

PARTIZAN ZNA DA ĆEMO IH POBEDITI Ivanović samouveren uprkos katastrofi u derbiju

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 


Košarkaši Zvezde su imali dosta problema sa faulovima, ali....

- Imali smo puno probelema sa faulovima, ali mislim da to nije odlučilo, mislim da je to kako je na primer igrao Lesor bilo ubitačno po nas. Oni su pogađali neke otvorene šuteve, mi nismo i eto.

Na terenu nisu mnogo vremena proveli Ognjen Dobrić i Nemanja Nedović, dok sa druge strane Luka Vildosa ima problem sa formom u poslednje vreme.

- Njih dvojica nisu useli da igraju, imali su probleme i zato ih nije bilo na terenu u poslednje vreme. Luka Vildosa ima malo problema sa formom, ali biće on kako treba da bude - zaključio je Ivanović.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading