ZVEZDA ZA NASTAVAK POBEDNIČKE SERIJE Ivanović: Podgorica je moj grad
Foto: Tanjug/Foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović (stf))

Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu Morača za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina koje sa prošao sa mojim saigračima, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović dan pre utakmice sa ekipom Budućnosti.

- Vraćam se, igraću utakmicu protiv Budućnosti posle čini mi se, tačno 20 godina. Sa druge strane, očekuje nas vrlo teška utakmica, ekipa Budućnosti pojačana Grinom I O Brajanom je ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već i u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane I vrlo strpljivo u napadu” - izjavio je trener crveno-belih za zvanični sajt kluba.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić istakao je da njegova ekipa mora da odigra vrlo čvrsto u odbrani.

- Ekipu Budućnosti poznajemo dobro, tim koji je ozbiljno pojačan u međuvremenu, koji igra dobro na svom terenu i jasno je da nas očekuje vrlo teška utakmica. Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov - zaključio je Lazić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading