AKO NEMAŠ GDE DA SPAVAŠ, DOĐI KOD BRATA Nedović se našalio sa Anđušićem zbog pesme o Zvezdi i supruge (FOTO)
Foto: Alo/Alo!/Marko Metlaš

Košarkaši Partizana su slavili protiv Baskonije sa 83:65 u 19. kolu Evrolige, ali je posle meča sve prošlo u znaku neumesne pesme Danila Anđušića, koji je poveo navijanje kojim vređa najvećeg rivala Crvenu zvezd, da bi se potom i sam igrač izvinio. Sada je čitava priča otišla i korak dalje, ali u šaljivom tonu. 

Danilo Anđušić se izvinio putem svog Tviter profila, gde je ostavio poruku u kojoj ističe da je preterao, da nije znao šta radi i da se sve dogodilo pod naletom emocija. Navijači Crvene zvezde to nisu baš prihvatili najbolje, te su i sami krenuli da mu komentarišu da je sada prekasno. 

KO ŽELI, OPROSTIĆE Anđušić se pokajao zbog skandiranja Zvezdi

U šaljivom tonu se javio i Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde, koji je prvo ostavio kratki video snimak, iliti "gif", popularne pesme "Apologise", gde kaže - kasno je sad za izvinjenje. Nedugo zatim je emotikon u obliku srca, a onda je usledila i poruka Nedovića koja je nasmejala sve. 

- Ako nemaš gde da spavaš, dođi kod brata - napisao je Nemanja, aludirajući na to da je supruga Danila Anđušića, poznata srpska strelkinja Ivana Maksimović, koja ne krije da "pripada" crveno-belom taboru, te često i posećuje utakmice ovog kluba. 

AKO NEMAŠ GDE DA SPAVAŠ, DOĐI KOD BRATA Nedović se našalio sa Anđušićem zbog pesme o Zvezdi i supruge (FOTO)

Printscreen Twitter

 

Navijači su se javili i samo nastavili šalu, da bi se na kraju i Anđušić ponovo oglasio i odgovorio Nedoviću.

- Javljam se, ako mi ne uzme i telefon - napisao je Danilo i tako završio ovu prijatnu konverzaciju. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading