SRBIJA TO NIJE VIDELA Bivši trener tvrdi: Zvezda ima dva bisera na nivou Lige šampiona
FK Crvena zvezda

Nekadašnji pomoćni trener crveno-belih Vladimir Radenković poručuje da postoji baza igrača u omladinskoj školi na koje će moći baš ozbiljno da se računa.

Radenković je tokom gostovanja na TV Arena Sport poručio da je tema "podmlađivanja tima" njemu izuzetno bliska zbog toga što je dobar deo trenerske karijere posvetio radu sa mladim fudbalerima.

(NE)MOGUĆA MISIJA Zvezda i sa porazom može do proleća u Evropi, čak bi i kartoni mogli da budu presudni - ovo su sve moguće kombinacije

- Da vam kažem iskreno - u Zvezdi postoje dva bisera i oni su na nivou Lige šampiona. Verujte, Srbija nema takva dva fudbalera. To su braća Mituljikići (Jovan i Nikola). Zvezda čeka momenat kada će ih izbaciti na najvišu scenu. Znate, postoje mladi igrači koji nisu baš za drugu ligu, ali opet jesu za najvišu scenu. Ja tu vidim bombu Zvezde kada su oni u pitanju, a da bi tandem pokazivao šta može - potrebni su fizički jaki i motorički igrači oko njih. I oni se muče ako to nemaju na terenu i ne mogu da daju šta umeju - rekao je Radenković i dodao:

- Ako se napravi atletska baza oko njih koji su bitni za Ligu šampiona, plus dva do tri igrača iz njihove akademije, mislim da Zvezda može da ima jedan od najmodernijih timova u novijoj istoriji.

TRKA SEZONE U MONTE KARLU Zvezda "vozi" Veliku nagradu Monaka za proleće u Evropi

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading