TRKA SEZONE U MONTE KARLU Zvezda "vozi" Veliku nagradu Monaka za proleće u Evropi
Vladimir Marković

Tinjala je nada o prolasku grupne faze Lige Evrope pre sedam dana protiv Trabzona na "Marakani". Onda, na scenu je stupio Aleksandar Pešić, revanširao se Turcima i ostavio crveno-bele u igri za treću i drugu poziciju u jakoj konkurenciji.

Zahvaljujući tom golu Zvezda ima čemu da se nada u Monaku gde igra protiv, bar na papiru, najjačeg rivala. "Kneževi" su u Beogradu slavili sa 1:0, u prvom kolu grupne faze, možda i nezasluženo.

U gradu Formule 1 pevaće se druga pesma. Šampion Srbije podigao je formu, povezao redove i ima čemu da se nada. Naročito ako ponovi igru protiv Trabzona. Ekipa Miloša Milojevića biće oslabljena negiranjem iskusnog Aleksandra Dragovića zbog suspenzije. To je svakako hendikep, ali i jasan signal da će doći do rotacije u formaciji.

GROF ILI VLADAN MILOJEVIĆ PONOVO NA "MARAKANI"? Evo da li Zvezda menja trenera, sve je otkriveno

Treba očekivati Strahinju Erakovića ponovo na štoperu zajedno sa Nemanjom Milunović, dok će po desnom boku dejstvovati Marko Gobeljić. Mirko Ivanić će najverovatnije ponovo čekati šansu sa klupe, pa će ponovo u startnih 11 biti mladi Stefan Mitrović.

Većih iznenađenja neće biti, naročito kada se uzme u obzir važnost utakmice. Zvezda trku za Veliku nagradu Monaka ne počinje sa pol pozicije, ta uloga pripada rivalu.

Na crveno-belima je da uđu u kožu Maksa Ferstapena, zaobiđu protivnika u opasnom krivinama Monte Karla i prvi pređu cilj, cilj koji im ne donosi trofej, ali će i te kako zamirisati na proleće.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Eraković, Milunović, Rodić - Kanga, Ivanić, Katai, Mitrović, Bukari - Pešić.

"Delije" okupirale Monako

Navijači Crvene zvezde očekuju dobar rezultat o čemu svedoči i veliko interesovanje za ovaj meč. Prema poslednjim informacija njih oko 1.200 biće u Monaku, a "samo" 850 karata je pripalo crveno-belima. Dodatan problem predstavlja i činjenica da se karte ne mogu kupiti preko sajta Monaka, kao ni uz srpski pasoš na stadionu, tako da će morati da se dovijaju na drugačije načine. Antrfile Fudbaleri i košarkaši u istom avionu Po prvi put u istoriji Zvezde, fudbaleri i košarkaši crveno-belih otputovali su istim avionom na gostovanje. Podsetimo, izabranici Vlade Jovanovića u petak igraju protiv Monaka u 6. kolu Evrolige, te je ovo bila idealna šansa za druženje na letu. Takođe, košarkaši će pružiti podršku kolegama večeras na stadionu Sent Luj drugi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mijat

03.11.2022 07:29

Vratite se sa 3 komada ali u vašoj mrezi da vam bude kriv Bjekovic napred monako